A fickó fakanállal

... mindig kifőz valamit

Csirkeszárny nuggets sültkrumplival

2013. március 03. 18:02 - A fickó

Az hiszem, hogy sokak egyetértenek velem, hogy a csirke egyik legfinomabb része a szárny, annak is a középső íze a két csonttal. Az már más kérdés, hogy macerás enni és elegánsan nem is nagyon lehet. Ki kellene csontozni. De hogyan? Ha megnézitek ezt a videót, rájöttök, hogy nem is olyan nagy…

Tovább
1 komment

Sertés érmék szalonnás-paprikás lencsemártással, burgonya-félékkel

2013. február 28. 22:38 - A fickó

A lencsefőzelék az egyik kedvencem, de valljuk be, nem túl elegáns étel és ha vendégnek próbálnánk adni, biztos nem lelkesednének, pedig nagyon finom. Sokféle lencse létezik, de az egyik legjobb az aprószemű zöld Puy lencse. Az eredeti francia persze nem olcsó, de használhatunk Puy…

Tovább
Szólj hozzá!

Csokis-marcipános túrótorta baracklekvárral

2013. február 28. 22:26 - A fickó

Ezt a tortát már rég kigondoltam és végre is készítettem. Benne van minden finomság (csoki, túró, marcipán, házi baracklekvár), amit a legtöbben szeretünk. Nem bonyolult, mégis különlegesen finom a végeredmény. Mivel a vajkrémek kevésbé jönnek be nekem, ezért ebben a…

Tovább
2 komment
süti beállítások módosítása