A fickó fakanállal

... mindig kifőz valamit

Sous vide kütyüt minden konyhába!

2014. április 13. 23:19 - A fickó

... az én konyhámban már van

Tovább
21 komment

Lassan sült sertésszűz sous vide zöldségekkel, tejszínes „tárkonyakos” mártással

2014. április 09. 09:24 - A fickó

Naná, hogy a fő zöldség most is a spárga, részemről ez megunhatatlan. A hús is kell, mert fontos a protein és a vitamin utánpótlás. De ha már fontos a vitamin is, akkor ne egy agyon sütött, szárított cipőtalp legyen, hanem egy igazi, kíméletesen készített ínyencfalat. A lassan…

Tovább
12 komment

Spárga és lazac máltai mártással, lila krumpli chips-szel

2014. április 07. 04:31 - A fickó

Az első fecskék, akarom mondani spárgák, már megjelentek a piacokon és nem bírtam ellenállni, hogy ne vásároljak belőlük. Fehéret vettem, tudom kicsit macerásabb elkészíteni, de én erre gerjedek. Persze szeretem a zöldet is, sőt a thai- és a vadspárgát is, bár ez utóbbit nem…

Tovább
2 komment
süti beállítások módosítása